riellanderpracht.nl | 2. Leg de asperges in water in een grote pan met wat zout en breng aan de kook. Laat zo'n 8 minuten koken, zet daarna het vuur uit en laat de asperges vervolgens nog ongeveer 10 minuten nagaren in het kookvocht. | beetje kookvocht, kookvocht kop, kookvocht roer, zorg kookvocht, kookvocht helemaal | zout, voorbereiden, plak, olijfolie, varkenshaas | 9 |
barbecues-xl.nl | …bij, de saus bereidt u gewoon op de kookplaat en de verse kruiden voegt u ook zo aan uw gerechten toe. Overtollig kookvocht en vet verdwijnt in het vuur, zonder dat de vlammen uw gerecht aantasten. En dan komt een aspect van de OFYR… | overtollig kookvocht, kookvocht vet, waarbij kookvocht, ervoor kookvocht | ofyr, buitenkeuken, barbecueën, vuurschaal, vuurkorf | 3 |
lowcarbrecepten.nl | Verwarm 3 eetlepels olie in een grote pan en bak hierin de ui, peper en de knoflook al omscheppend 5 minuten op een halfhoog vuur. Voeg het kookvocht toe en breng aan de kook. Voeg dan de spinazie en de brocolli erbij en laat nog 10… | vuur kookvocht, kookvocht kook | lowcarb, olijfolie, koolhydraatarm, witlof, geitenkaas | 2 |
mennosimonsgroen.nl | …pan en kook het een half uur. Bonen zijn dan nog niet gaar maar dat gebeurt in de oven wel. Giet water af, bewaar kookvocht en verwijder laurierblad en kruidnagels. Oven voorverwarmen op 120 graden. Snijd de uien fijn en meng die met de… | deciliter kookvocht, kookvocht aardappel, water kookvocht, kookvocht verwijderen, ovenschaal kookvocht | menno, simons, proeverij, zout, witmarsum | 2 |
eader.nl | Dit zou ook met het kookvocht van andere peulvruchten kunnen werken, maar dat van kikkererwten werkt het best. | ml kookvocht, kookvocht aquafaba | ruijter, elsje, zout, schil, tl | 2 |
draadjesvlees.nl | Schep een deel van het kookvocht uit de pan en meng dit met de bloem en peper en zout. | deel kookvocht, kookvocht pan | draadjesvlees, eetlepel, genootschap, boter, kaneel | 1 |
tastybusiness.nl | Ingrediënten voor 6 porties hummus: 250 gram gedroogde kikkererwten 2 theelepel baking soda 1,5 liter water 270 gram tahin 4 eetlepels vers citroensap 4 geplette knoflookteentjes 100 ml water / kookvocht zout Om erbij te serveren: goede… | water kookvocht, kookvocht zout | thanksgiving, home-made, hummus, kool, kookworkshop | 1 |
puurviv.nl | Kook de pompoenblokjes in 10 min gaar met wat zout. Meng de pompoenblokjes (en wat kookvocht) met het meel, bakpoeder en de kruiden in de keukenmachine tot een deeg. De rode ui en courgette maak je heel fijn en schep je door het deeg… | pompoenblokjes kookvocht, kookvocht meel | viv, tussendoortje, eetlepel, gr, zout | 1 |
thecanopy.nl | Het doek wordt vanuit de fabriek voorzien van een schimmelwerende, vuil- en vochtafstotende behandeling. Externe oorzaken kunnen echter toch tot schimmel leiden, zoals vervuiling, kookvocht en sporen. Goed ventileren en droog opbergen… | vervuiling kookvocht, kookvocht spoor | luifel, schaduw, zijwand, scheerlijn, markiezen | 1 |
vlakbijdemolen.nl | Deze beroemde Franse mosselsoep – Billi Bi – maak je met room en het kookvocht van mosselen. Een heerlijke herfstsoep. | room kookvocht, kookvocht mossel | molen, indiase, kipgerecht, maaltijdsoep, indonesisch | 1 |
lecreusetaanbieding.nl | …stoven telkens water toe te voegen. Speciale uitsteeksels aan de binnenzijde van het deksel zorgen ervoor dat het kookvocht terugvloeit in het gerecht. Dat zijn twee redenen waarom gerechten uit de Signature in een Le Creuset sale zo goed | ervoor kookvocht, kookvocht gerecht | creuset, braadpan, koekenpan, fluitketel, wokpannen | 1 |
spruitjesrecept.nl | TIP Bewaar wat van het kookvocht van de spruitjes om dit toe te voegen aan de stamppot. Hierdoor kun je de stamppot net zo smeuïg maken als je zelf wilt! | tip kookvocht, kookvocht spruit | spruit, voorbereiden, bewaren, wok, alert | 1 |
aspergesmander.nl | Haal met een schuimspaan de asperges voorzichtig uit het kookvocht en laat ze even uitlekken | | mander, asperge, aspergeboerderij, luttikhuis, teelt | 1 |
kokkelvissers.nl | Kokkels komen gewoon uit de Nederlandse Waddenzee of uit Zeeland. Dat maakt ze duurzamer dan vongole of coquilles. Kokkels zijn lekker sappig en hebben een heel verfijnde smaak, zelfs het kookvocht is los te koop als smaakmaker in soepen… | smaak kookvocht, kookvocht los | kokkels, ohv, tempura, paella, zeeuws | 1 |
hete-bliksem.nl | Je moet het vocht dat overblijft na het afgieten wel opvangen. Vervolgens neem je de boter en deze voeg je toe aan het kookvocht. Deze meng je dan door de stamppot heen. | boter kookvocht, kookvocht stamppot | bliksem, heet, zout, stamppot, schotel | 1 |
kroaksrecepten.nl | Giet ondertussen de pasta af en vang een soeplepel van het kookvocht op. Voeg de pasta toe aan de saus, samen met de cherrytomaten. Voeg indien nodig wat van het opgevangen kookvocht toe om de saus iets te verdunnen. | soeplepel kookvocht, kookvocht pasta, nodig kookvocht, kookvocht saus | rundvlees, zout, borrelhap, pindasaus, varkensvlees | 1 |
rodebietenkoken.nl | Een gerecht waarbij de rode biet in zijn eigen kookvocht bewaard wordt is uit het Midden-Oosten afkomstig. De rode bieten worden eerst geschild, in plakjes gesneden en vervolgens gekookt. De gekookte rode biet wordt in een pot gedaan… | biet kookvocht, kookvocht midden-oosten, knoflooktenen kookvocht, kookvocht dag | biet, koken, vacuüm, conserven, stamppot | 1 |
bk.nl | Met ons unieke systeem vergrendel je de deksel onder de rand en giet je overtollig kookvocht eenvoudig en veilig af. Heb jij het al geprobeerd? | overtollig kookvocht, kookvocht eenvoudig | bk, braadpan, kookpan, pannenset, koekenpan | 1 |
asperges-koken.nl | Het kookvocht wat we bij het asperges koken overhouden kunnen we later gebruiken voor een lekkere asperge soep of een aspergesaus dus bewaar de afgietsels, deze is bovendien rijk aan vitamine. | | asperge, koken, gaar, stengel, aspergepan | 1 |
taube.nl | Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking en bewaar wat van het kookvocht. Schil ondertussen de avocado’s, verwijder de pit en snijd de helft van de avocado in kleine blokjes, snijd de rest grof. Snipper de ui en snijd de… | verpakking kookvocht, kookvocht schil | cortex, werner, grof, pit, schil | 1 |
corculinair.nl | -à la minuut grillen op de Kinrooi grillen, kookvocht opvangen inkoken en met miso bijbinden en aflakken. | kinrooi kookvocht, kookvocht miso | zout, cor, pauwels, suiker, valkenburg | 1 |
goodcook.nl | Deze geroosterde heek met chorizo en peulvruchten krijgt zijn smaak door het kookvocht van de vis, de cherrytomaten en het vet uit de chorizo die allemaal samenkomen in één ovenschaal. Weinig inspanning en afwas, dus ideaal voor… | smaak kookvocht, kookvocht vis | kookboek, verwachten, uitgeverij, lust, curry | 1 |
prinsendingemanse.nl | Kook de mosselen volgens algemeen recept. Verwijder de mosselen uit hun schelpen. Leg 25 halve schelpen op elk van de vier borden en leg een mossel in elke schelphelft. Vermeng de mayonaise met het afgekoelde kookvocht en meng er de… | mayonaise kookvocht, kookvocht gehakte | mossel, oester, zeeuws, schelpdieren, dingemans | 1 |
koqi.nl | KOQI pannen hebben een ingebouwd afgietsysteem in de deksels voor het eenvoudig en veilig afgieten van kookvocht. | | uma, polaris, mira, deksel, gerecycled | 1 |
mustrecirculatie.nl | …wordt en er problemen verwacht worden als deze vocht in de lucht blijft. De ontvochtiger haalt een deel van het kookvocht uit de lucht door deze door een koeler te laten stromen. Hierdoor zal vocht condenseren welke opgevangen wordt en… | deel kookvocht, kookvocht lucht | recirculatie, kooklucht, plasmafilter, denkbaar, staphorst | 1 |
voedselbosgedeeldeweelde.nl | …hiervoor geen bonen uit blik. Kook ze daarna in een grote pan met veel water, twee eetlepels zout, een takje salie, twee goeie scheuten olijfolie en een teen knoflook tot ze zacht zijn, maar niet stuk. Giet af en bewaar het kookvocht. | | weelde, voedselbos, gedeelde, corinne, eetbaar | 1 |
deblijeweegschaal.nl | Als je asperges kookt haal je natuurlijk eerst de schillen en uiteinden eraf. Maar gooi ze niet gelijk weg. Kook ze mee met de asperges voor een extra volle smaak. En als je daarna het kookvocht zeeft heb je ook nog een heerlijke basis… | smaak kookvocht, kookvocht heerlijk | weegschaal, gewichtsconsulent, afvallen, gewichtsbeheersing, overgewicht | 1 |
denieuweslager.nl | Deze producten zitten in hun eigen kookvocht, optimaal voor de beleving van u en uw gasten: die wilt u toch het beste bieden! Het zorgt zeker voor het wauw effect . | product kookvocht, kookvocht optimaal | slager, rundvlees, kerkhof, bussum, toenmalige | 1 |
cookonfire.nl | Lekker koken in de buitenlucht. Geschikt voor groente, vlees en vis. Nooit meer verbrand omdat er geen kookvocht in de houtskool druipt wat gaat branden. De bakplaat is eenvoudig schoon te houden met een spatel. Verroest niet en na het… | vis kookvocht, kookvocht houtskool | dorade, cortenstaal, zuil, foodtruck, zeezout | 1 |
kokenvanasperges.nl | Het kookvocht wat we bij het koken van asperges overhouden kunne we later gebruiken voor een lekkere asperge soep of een aspergesaus dus bewaar de afgietsels, deze is bovendien rijk aan vitamine. (speciaal hoofdstuk voor later) | | asperge, gaar, stengel, aspergepan, schil | 1 |
souvi.nl | Tijdens het normale, gangbare ‘koken’ van groenten zullen veel smaak- en voedingstoffen met het kookvocht de afvoer induiken . Bij een langzame garing op een lage temperatuur is dat verlies verwaarloosbaar . De smaak is verrassend vol én… | voedingstoffen kookvocht, kookvocht afvoer | sous-vide, voedselveilig, bereiding, vide, derving | 1 |
spitskoolkoken.nl | Tegenwoordig kun je ook kant-en-klare aardappelpuree speciaal voor stamppotten gebruiken. Je hoeft hier alleen gekookt water aan toe te voegen. Op deze manier kun je spitskool koken, het kookvocht toevoegen aan de puree en vervolgens de… | spitskool kookvocht, kookvocht puree | spitskool, stamppot, koken, gehakt, bovenop | 1 |
stoofpeertjesmaken.nl | Schep de peertjes uit de pan en kook het kookvocht tot je ongeveer een kwart van het oorspronkelijke volume overhoudt. Dit is de saus die je over de peertjes kunt scheppen. | kook kookvocht, kookvocht kwart | stoofpeer, peer, pudding, kaneel, suiker | 1 |
wildwier.nl | Giet de pasta af (houd wat kookwater achter) en meng de pasta gelijkmatig door het priemwiermengsel. Voeg zo nodig nog wat kookvocht toe, als je het te droog vindt. Verdeel de pasta over de borden, maal er peper over en garneer met… | nodig kookvocht, kookvocht droog | zout, eetlepel, olijfolie, zeesla, zeewier | 1 |
aspergesamsterdam.nl | Het kan op verschillende manieren, maar wij vinden ze het lekkerste als we de asperges in koud water opzetten, breng het water aan de kook, 3/4 minuten laten koken, vuur uit en nog 10 min laten staan in het kookvocht. | | asperge, schild, afhaalpunt, aardbei, hollandaisesaus | 1 |
ministerieetenendrinken.nl | …verhalen voor ons mee. In het pakket onder andere een potje truffeltapenade. Dat leek me een prima start voor ons etentje samen; verse pasta met truffeltapenade en een scheutje mooie olijfolie, meer moest dat niet zijn. Daarna lamsvlees… | dl kookvocht, kookvocht mossel | may, roddel, gerucht, zout, genoegen | 0 |
kaasboerderij-janmaat.nl | Het bedrijf… Assortiment… Activiteiten… Kerstpakketten… Markten… Links… | kookvocht asperge | kaasboerderij, janmaat, kaasfondue, woerdense, bloem | 0 |
culunair.nl | Meestal als ik Mexicaans kook, maak ik verschillende pannen; eentje met kip, eentje met gehakt, eentje met vis en eentje met rundvlees. En… meestal doe ik maar wat. Ik gooi alle blikken bonen en mais die ik nog over heb erbij, rode… | spaghetti kookvocht, eventueel kookvocht | chantall, zout, amandelen, spruit, mexicaans | 0 |