Startpagina » Initiaal: p » Eerste 2 letters: po » Zoekwoord: poulewinnaar

24 Nederlandse websites die relevant zijn voor het zoekwoord: poulewinnaar

DomeinFragmenten die relevant zijn voor zoekwoord: poulewinnaarVerwante uitdrukkingenAndere uitdrukkingen van de websiteRelevantie
ttvdedemsvaart.nlIn het troosttoernooi waren er ook hier 4 poules en ook hier gingen de poulewinnaars door naar de halve finale. Otto Ottens (Batfighters) en Lisa van Eijk (Dedemsvaart) maakten er een waar spektakel van. Na vijf games en 11-9 in de…eindstand poulewinnaar, poulewinnaar half, poule poulewinnaar, finale poulewinnaar, poulewinnaar troosttoernooidedemsvaart, finale, poule, ttv, visscher3
swctennis.nlDe Sallandse Wintercompetitie is een recreatieve tenniscompetitie waarin teams van een flink aantal buurtverenigingen strijden om poulewinnaar te worden en mee te kunnen doen aan de finaledag met als een hoofdprijs een dinerbon voor het…buurtvereniging poulewinnaar, poulewinnaar mee, mariënheem poulewinnaar, poulewinnaar winterseizoen, nodig poulewinnaarsallandse, wintercompetitie, poule, tennispark, wedstrijdschema3
tikhard.nl…wedstrijd treft één van beide heren Petra, de nummer twee van twee jaar geleden en met zes overwinningen bijna poulewinnaar. Ze moest alleen Luc op onderling resultaat voorlaten maar bleef toppers als Eric en Piet voor, een vrouw in vormoverwinning poulewinnaar, poulewinnaar luc, debutant poulewinnaar, poulewinnaar slimtik, eric, finale, poule, emiel2
de-liefhebber.nlGerard Bosman(Hotel van Krimpen) won zijn partij van Frank Verhoef(Apollo). Dus moesten Pieter en Kees vol aan de bak om nog aanspraak op poulewinnaar te kunnen maken.finale, carambole, libre, brt, r.2
jarnojanstennis.nlAfgelopen week heb ik weer een UTR toernooi in Blaricum gespeeld. Na 4 winstpartijen die ik allemaal won werd ik de poulewinnaar. Vervolgens speelde ik de halve finale tegen een andere poulewinnaar en deze partij won ik met 7-6 6-3…allemaal poulewinnaar, poulewinnaar half, finale poulewinnaar, poulewinnaar partijtennis, jarno, jans, itf, finale2
jmsuper-11.nlZo gaat dat door totdat er 6 teams over zijn. Deze zes teams spelen dan over drie speelrondes de halve finales in twee poules van drie 3 teams. De twee poulewinnaars spelen dan de big Final in de 33e speelronde van de eredivisie.twee poulewinnaar, poulewinnaar bigfc, speelronde, weekprijs, ranglijst, aanvoerder2
vriendenkringbergharen.nlUiteindelijk werden Marco Jansen en Toon Kersten de poulewinnaars. Wout Loeffen en Thé van Summeren legden beslag op de tweede plaats.kersen poulewinnaar, poulewinnaar woutvriendenkring, bergharen, kersen, bardienst, triathlon1
knbb-veluwezoom.nl. Het huidige rooster vervalt. Na afloop van de competitie moet de districtsteamfinale gespeeld worden in Gelre. De 6 poulewinnaars vechten hierbij om het districtskampioenschap. Dit gebeurt in teams van 3 man, waarbij gerouleerd mag…gelre poulewinnaar, poulewinnaar hierbijveluwezoom, district, carambole, knbb, driebanden1
svo-tafeltennis.nlRobin en Ruben wisten in hun poule driemaal overtuigend met 3-0 te winnen en gingen dus als poulewinnaars door naar de kwartfinale.driemaal poulewinnaar, poulewinnaar kwartfinalesvo, poule, robin, ruben, tafeltennis1
martinus-amstelveen.nl…We speelden alle partijen om één gewonnen game. Er waren vele spannende uitslagen. Bij het enkelspel gingen de poulewinnaars Wouter, Tijmen en Kyle door naar de halve finale, samen met beste tweede Dante. Bij het dubbelspel was er directenkelspel poulewinnaar, poulewinnaar wouterbadminton, martinus, kampioen, clubkampioenschappen, sporthal1
wegennarome.nl…2-0. Nederland moest minstens gelijkspelen en slaagde daarin. Sterker nog: het won uiteindelijk met 3-2 en werd poulewinnaar na een close finish met concurrent Polen. En dat terwijl het met acht punten uit vier wedstrijden en een…uiteindelijk poulewinnaar, poulewinnaar closerome, strafschop, paal, kist, west-duitsland1
ttvbunshot.nl…Beekhuis pakte heel knap zijn beide singles, Klaas Huijgen bleef met lege handen en ook het dubbelspel was voor Shot 5. Vanavond speelt dit duo uit tegen TVS 5, wat aan twee of meer punten voldoende heeft om als poulewinnaar te eindigen.vanavond, poule, tvs, ttv, tweetal1
driebandenulvenhout.nlMarco Kleij deed goede zaken door Frans v.d. Velden en Gijs Poppelaars te verslaan en plaatste zich hierdoor voor de kwartfinale. Tilo Machielse versloeg Kees Martens en Wim van Biesen en werd poulewinnaar. Choco v Vugt wist zijn partijen…biesen poulewinnaar, poulewinnaar chocopersbericht, finale, flamingo, carambole, ulvenhout1
multicultfutsal.nl…nog poulewedstrijden. Indien een wedstrijd in een gelijkspel eindigt hoeft er dan ook niet te worden verlengd en hoeven er geen strafschoppen te worden genomen. Alleen de poulewinnaars stromen door naar de 2e ronde van het bekertoernooi.strafschop poulewinnaar, poulewinnaar rondezaalvoetbalvereniging, districtsbeker, knvb, poulewedstrijd, bekertoernooi1
pcdoetinchem.nl…bij de prijsuitreiking wederom gelden: Frank Schepers en Johnny Saalmink prolongeerden hun titel. Ook waren er dagwinnaars en natuurlijk poulewinnaars, die de paasdagen met een door sponsor Spar Legebeke gevulde tas goed kunnen doorkomen.natuurlijk poulewinnaar, poulewinnaar paasdagdoetinchem, jeu, boules, npc, herfsttoernooi1
vvbmolen.nlIn twee poules van 3 teams werd gestreden om de koppositie. Na een uur werden de finales gespeeld. De nummers 3 van beide poules streden voor de vijfde en zesde plaats. De nummers 2 om plaatsen drie en vier en tenslotte de poulewinnaars…tenslotte poulewinnaar, poulewinnaar echtklaas, volleybalvereniging, nevobo, oprichten, hs1
definancielealliantiezomertoernooi.nlAfgelopen zaterdag werden de finalewedstrijden van de JO15, JO17 en JO19 gespeeld onder opnieuw fijne zonnige omstandigheden. In een poule van 3 met de poulewinnaars werd er gestreden om de bekers.poule poulewinnaar, poulewinnaar bekerzomertoernooi, alliantie, poule, wedstrijdschema, genemuiden1
gdpt.nlNa de JO7 en de JO8, gaven de kinderen van de JO9 en JO10 acte de présence. Ook hier waren de wedstrijden vol energie en sportiviteit. De teams streden om de felbegeerde beker (elke poulewinnaar kreeg een beker), stond één ding centraal:…beker poulewinnaar, poulewinnaar bekerpupil, veiling, cliniclowns, gebruikersaccount, sportiviteit1
tepci.nlOnze welbekende interne wintercompetitie liep eind maart af en vorige week zijn de poulewinnaars gefeliciteerd met hun eerste plaats. Lees verder om te zien wie er met de winst vandoor gingen in hun poule.week poulewinnaar, poulewinnaar plaatstwit, tennisles, vrijwilligerswerk, tenniskids, wintercompetitie1
amorti.nlEr waren 10 deelnemers die in 2 poules waren ingedeeld, Stephan wist in zijn poule een 2 e plaats te behalen met een moyenne van 0,526 waardoor hij tegen de poulewinnaar van de andere poule de plaatsingswedstrijd moest spelen.waardoor poulewinnaar, poulewinnaar poulefinale, poule, dudink, stephan, nk1
wkvoorclubs.nlTot 2005 bestond het toernooi uit 8 teams verdeeld over 2 poules. Beide poulewinnaars maakten vervolgens uit wie wereldkampioen werd. Vanaf de hervorming in 2005 veranderde men de opzet naar een knock-out systeem, waarbij clubs elkaar…poule poulewinnaar, poulewinnaar wereldkampioenwk, fifa, finale, gastland, ref1
bcleerdam.nlBadminton Club Leerdam organiseerde voor de tweede keer een jeugdtoernooi voor beginnende badmintonners.leerdam, bc, smash, badminton, bcl0
wkcanisius.nlVolleybalschool Canisius is ontstaan na onze eerste deelname aan het wereldkampioenschap scholenvolleybal voor meisjes in 2012 in Frankrijk. We zagen enorm veel volleybaltalent op Canisius en wilden hier graag structureel iets mee gaan…dag poulewinnaarwk, canisius, vsc, volleybalschool, belgrado0
pleinvoetbal.nlOm het toernooi eerlijk te houden kun je alleen een team inschrijven met spelers van ongeveer dezelfde leeftijd. Als regel hanteren wij bij de jongens dat er maximaal 2 jaar verschil (bv 12 en 14) mag zitten tussen jongste en oudste. Het…huldiging poulewinnaar, poulewinnaar winnaarpurmerplein, amsterdam-noord, leeftijdsgroep, prijsuitreiking, poule0