hobbykaas.nl | Maak de meest gezonde producten zelf! In deze korte blog een combinatie van zuursel zetten en drink yoghurt maken met de puurste en lekkerste toevoegingen. | zuursel cultuur, combinatie zuursel, zuursel yoghurt | setje, yoghurt, wrongel, chr, hansen | 14 |
tjapas.nl | Plantaardige eiwit (Lupine, Tarwe, Mais), Melkpoeder, Geraspte kaas (Gepasteuriseerde melk, aardappelzetmeel, Zout, Zuursel, Stremsel, Conserveermiddel E251, Kleurstof E160b), Bouillonpoeder (Bevat soja), Ui, Zout, Gelatine, Maiszetmeel… | zout zuursel, zuursel stremsel, stremsel zuursel, zuursel gorgonzola, zuursel kleurstof | zout, tarwe, melk, plantaardig, soja | 14 |
pieterkleine.nl | Voeg het zuursel toe aan de melk en roer het door. Zet de kwark afgedekt weg. Niet helemaal hermetisch, maar bijvoorbeeld met een theedoek. Ik zet het in mijn oven. Die zit tussen mijn koelkast en vriezer in en is daarom een warme… | kwark zuursel, zuursel principe, keer zuursel, zuursel paar, investering zuursel | notitie, kwark, experiment, brein, melk | 3 |
kaasmakerijgiethoorn.nl | Voor het maken van één kilo (Goudse) kaas is ca. 10 liter melk nodig. Als de melk in de tobbe zit (maar liefst 1000 liter!), voegen we diverse toevoegingen toe, zoals o.a. zuursel en stremsel. Zuursel geeft de kaas een goede smaak en… | toevoeging zuursel, zuursel stremsel, stremsel zuursel, zuursel kaas | giethoorn, kaasmakerij, geitenkaas, gieters, melk | 2 |
zeewierkaas.nl | Voor onze verschillende kazen maken wij gebruik van verschillende melksoorten en geven de kazen alle tijd om langzaam te rijpen in de bunker. Daarnaast gebruiken we diverse kruiden, verschillende zuursel culturen of schimmels. | verschillend zuursel, zuursel cultuur | proeverij, vlielander, zeewier, excursie, bunker | 1 |
kaasindekeuken.nl | In plaats van een geavanceerde kaastobbe gebruik je een grote soeppan waarin je de melk verwarmt. In plaats van professioneel zuursel gebruik je karnemelk, en om de kaas te persen leg je een dik boek op het kaasvaatje! | professioneel zuursel, zuursel karnemelk | beantwoorden, boter, yoghurt, cursusdata, minke | 1 |
phe-magnesium.nl | Magnesiumchloride, Gethermiseerde volvette koemelk, Zout, Zuursel (melk), Vegetarisch stremsel, Conserveermiddel, Natriumnitraat. | zout zuursel, zuursel melk | magnesium, veendam, slob, zuiverheid, voedingswaarde | 1 |
biologische-kaas.nl | Onze biologische kaas is uit pure melk vervaardigd. Deze melk wordt wel of niet gepasteuriseerd, als toevoeging wordt stremsel dat meestal vegetarisch is gebruikt. Ook wordt er zuursel toegevoegd en, wanneer nodig, kruiden als het… | vegetarisch zuursel, zuursel nodig | bastiaansen, belegen, koe, geitenkaas, biologische | 1 |
marcelskaaskraam.nl | …om precies te zijn. Die maken een beetje koolzuurgas, waardoor er gasbellen in de kaas ontstaan. Hoe meer zuursel hoe meer gaten. Dit zorgt niet alleen voor grote gaten tijdens het rijpingsproces, maar ook hun karakteristieke… | kaas zuursel, zuursel gat, tynjetaler zuursel, zuursel luchtig | buitenlandse, brievenbus, boerenkaas, vacuüm, jersey | 1 |
bioreijck.nl | Biologische kaas 50+ verkrijgbaar in de varianten Mild, Belegen en Pikant. Ingrediënten: gepasteuriseerde biologische koemelk, zout, zuursel, vegetarisch stremsel | zout zuursel, zuursel vegetarisch | koeien, keurmerken, weidemelk, herkomst, belegen | 1 |
levenvanhetland.nl | kaas en kwark… Starterskit kaasmaken… kaasdoeken… leb stremsel en vega… | kaasferment zuursel, goed zuursel, zuursel kaas | yoghurt, maatbeker, fermenteren, zelfvoorzienend, stremsel | 0 |
heerlijkemozzarella.nl | …per 20 verpakt ( 200 gr)… Mozzarella en Ricotta… Kefir en Fermenteren… Melk… | buffelkmelk zuursel, zuursel stremselen, zuursel room | mozzarella, buffelmozzarella, ricotta, gerookte, gr | 0 |