peekoi.nl | Terug naar bacteriën Active Mix Bio Anarex Bio Logisch Aquaforte Melkzuurbacteriën BactoPlus Lacto Health | Melkzuurbacteriën House Of Kata HOK Bio Bactimel LactoLogic8 Malamix 17 Miyagi Dai Xie Pond Support Melkzuurbacteriën Sansai… | aquaforte melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën bactoplus, health melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën house, support melkzuurbacteriën | aquarium, aqua, aquaforte, superfish, pond | 17 |
emdrink.nl | EM® Drink bevat onder meer actieve en levende melkzuurbacteriën die kunnen bijdragen aan een gezonde darmflora. Het is verrijkt met biologisch Aroniasap. De aroniabes zit boordevol met vitamine C & K en antioxidanten. Dit ondersteunt het… | actief melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën bijdrage, water melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën gist, suiker melkzuurbacteriën | em, ve, antioxidant, fermentatie, darmflora | 4 |
culixperimenten.nl | Bij fermenteren werk je met rauwe (in dit geval) groente en het verdient dus aanbeveling om biologisch spul te gebruiken. Het heeft niet zo veel zin om je eigen gezondheid een boost te willen geven door met melkzuurbacteriën aan de slag… | waarbij melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën werk, boost melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën slag, goed melkzuurbacteriën | rutger, poging, experiment, zuurkool, eetlepel | 3 |
mykrikri.nl | Griekse yoghurt bevat actieve melkzuurbacteriën. Deze levende melkzuurbacteriën bevorderen niet alleen je spijsvertering, ook houden ze je darmbacteriën gezond en stimuleren ze je immuunsysteem. Zuivel mag in een gezond voedingspatroon… | actief melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën spijsvertering | yoghurt, grieks, kri, vennootschap, serre | 2 |
gkz.nl | Zuurkool wordt niet voor niets een ‘superfood’ genoemd. Zo bevat een zakje verse zuurkool miljoenen levende melkzuurbacteriën per gram en bevatten onze zuurkool en kimchi vitamine C, K2, B6, en ijzer. En da’s fijn, want dit rijtje… | miljoen melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën per | kramer, kool, g, zuurkool, kol | 2 |
pieterkleine.nl | “Kwark”: de prijzen zitten rond de €1 per halve kilo, maar met enorme variatie. Budgetkwark kun je voor €0,69 krijgen. A-merk kwark is zo €1,40. Het gaat hier om een soort gecentrifugeerde yoghurt waar melkzuurbacteriën aan toegevoegd… | yoghurt melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën paar, lang melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën zuurder | notitie, kwark, experiment, brein, melk | 2 |
huttenkase.nl | Hüttenkäse wordt gemaakt van gepasteuriseerde magere melk. Hieraan voegen we melkzuurbacteriën toe. Door de melk te verwarmen, komt het fermentatieproces op gang. | hieraan melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën melk | hüttenkäse, cottage, eiwit, wrongel, wrap | 1 |
alka.nl | Start de dag met Alka® Greens. Zo krijg je binnen 30 seconden een heleboel essentiële voedingsstoffen binnen. Het is een krachtige mix van groenten, fruit, kiemgrassen, algen, kruiden, vezels en melkzuurbacteriën, in poedervorm. | vezel melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën poedervorm | alka, basisch, zuur-base, ph, druppel | 1 |
koivilla.nl | Sansai Biorex is een 100% biologische probiotica. Dit bacteriepreparaat bestaat o.a. uit melkzuurbacteriën, probiotica, melkzuren en gisten | bacteriepreparaat melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën probiotica | takazumi, miyagi, koi, kata, ltr | 1 |
vijverplanten-webshop.nl | Dit voorjaar (2020) een wat trage start gehad met het in balans komen van onze vijver. De Maërl-kalk en de melkzuurbacteriën deden binnen twee weken hun werk. De zuurstofplanten kwamen versneld in groei met als resultaat een zeer heldere… | maërl-kalk melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën twee | vijverplanten, vijver, vijverbenodigdheden, waterplanten, waterlelie | 1 |
zuurdenhaag.nl | Waterkefir is een gefermenteerde probiotische drank gemaakt met water, suiker en waterkefir korrels. De korrels bestaan uit melkzuurbacteriën en gisten. Wanneer er aan de korrels water en suiker wordt toegevoegd gaan de melkzuurbacteriën… | korrel melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën gist, suiker melkzuurbacteriën | waterkefir, zuur, probiotisch, bacteriën, gist | 1 |
candida-albicans.nl | Gefermenteerd voedsel zoals rode wijn, zuurkool (of andere ingelegde groente), zuurdesembrood, miso of tempeh bevat melkzuurbacteriën. Dit zijn precies de bacteriën die je graag wilt hebben en die een gezonde darmflora creëren. Dit wordt… | tempeh melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën bacteriën | candida, darmflora, schimmel, bacteriën, albicans | 1 |
che-chil.nl | Che Chil wordt net als een traditionele kaas geproduceerd met gebruik van natuurlijke ingrediënten: gepasteuriseerde melk, zout en melkzuurbacteriën. De kaas, die rijk is aan eiwitten, wordt volgens geoctrooieerde methode uitgetrokken… | zout melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën kaas | chil, armeens, kroeg, borrelhap, uitstek | 1 |
ricosbiokazen.nl | • Gaten in de kaas ontstaan door melkzuurbacteriën die voor gasvorming in de kaas zorgen. | kaas melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën gasvorming | rico, geit, koe, stremsel, kazen | 1 |
verrotlekker.nl | Neem bijvoorbeeld een kilo witte kool, doe er 15g zout bij en sluit het luchtdicht af. De melkzuurbacteriën zetten vervolgens de koolhydraten om in melkzuur. De kool wordt zuurder en zuurder en na een week (bij kamertemperatuur) heb… | luchtdicht melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën koolhydraten | verrot, christian, fermentatie, weij, c. | 1 |
blijezuivel.nl | Onze Kefir wordt gemaakt met een mengsel van verschillende melkzuurbacteriën en gisten, en gepasteuriseerde A2A2- weidemelk (oermelk) van onze zwartbonte Holstein-Friesian melkkoeien die minstens 120 dagen per jaar buiten in de wei lopen… | verschillend melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën gist | zuivel, melk, hangop, bonthuis, kefir | 1 |
aerderoort-boerenzuivel.nl | …zuiveldrank. Ze bestaat uit rauwe melk waar een kefir-cultuur aan is toegevoegd. Dit zijn melkzuurbacteriën en gisten die zorgen voor een fermentatieproces in de melk. Dit is de enige bewerking die de melk ondergaat… | kefir-cultuur melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën gist | kefir, boerenzuivel, adh, bestelformulier, melk | 1 |
drinkhut.nl | Het heeft een lichtfrisse zurigheid door de gist en de melkzuurbacteriën. De houdbaarheidsdatum wor | gist melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën houdbaarheidsdatum | brouwerij, alcoholvrij, brouwer, whisky, staat | 1 |
gelatoditalia.nl | Yoghurt is een melkproduct dat bestaat uit melk en melkzuur. Melkzuur ontstaat door fermentatie . Hierbij worden melksuikers omgezet in melkzuur door melkzuurbacteriën. Afhankelijk van de melk die je gebruikt is yoghurt vol, halfvol of… | melkzuur melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën afhankelijk | gelato, italia, vanille, yoghurt, citroen | 1 |
emvereniging.nl | De melkzuurbacteriën, gist en fotosynthetische bacteriën in EM en hun tijdens de fermentatie gevormde stofwisselingsproducten zorgen voor een goede darmflora en daarmee voor een goed functionerend immuunsysteem als het beste wapen tegen… | | em, em-x, micro-organismen, blauwalg, ph-waarde | 1 |
fermekolen.nl | …Voor de smaak maar ook omdat het ontzettend gezond is. Zoals elk ferment bevat kimchi enorm veel gezonde melkzuurbacteriën. Daarnaast bevat het veel vitamine C, vezels, vitamine A en B, ijzer en calcium. Maar het is vooral ook heel… | enorm melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën daarnaast | kol, ferm, kimchi, coolhaven, kool | 1 |
craftdairy.nl | Door het toevoegen van melkzuurbacteriën aan onze room en deze langzaam te laten rijpen ontstaat de heerlijke crème fraîche van Ommelanden Zuivel. Friszuur en eindeloos toepasbaar in warme en koude keuken. | | melk, zuivel, yoghurt, slagroom, karnemelk | 1 |
kefirkorrels.nl | …hebben een structuur die sterk lijkt op die van suikerkorrels. De korrels bevatten zowel gisten en melkzuurbacteriën, maar de literatuur is erg tegenstrijdig over de exacte samenstelling van de kefirkorrels. Waarschijnlijk is… | gist melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën literatuur | melkkefir, kefir, kefirkorrels, waterkefir, kombucha | 1 |
marcelskaaskraam.nl | We krijgen regelmatig de vraag hoe die gaten erin komen. Kaas wordt gemaakt van melk, zover was je vast al;-) Bij die melk wordt stremsel gedaan om de melk te laten binden. Om bederf tegen te gaan en de kaas een frisse smaak te geven… | smaak melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën propionzuurbacteriën | buitenlandse, brievenbus, boerenkaas, vacuüm, jersey | 1 |
deknapenvelder.nl | De melkzuurbacteriën die worden gebruikt voor de yoghurtproductie, wordt ‘yoghurtcultuur’ genoemd. We voegen twee yoghurtculturen toe aan de melk om het fermentatieproces te starten. | | melk, zuivel, landwinkel, koeien, zuivelproducten | 1 |
zuurkoolrecepten.nl | Zuurkool bevat van nature vitamines en mineralen en is rijk aan vezels, welke samen met de melkzuurbacteriën de darmflora kunnen bevorderen. | samen melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën darmflora | zuurkool, kool, nagerecht, voorgerecht, hoofdgerecht | 1 |
vertwenz.nl | De yoghurt: De melk voor de yoghurt wordt verwarmd tot 85 graden waarna er melkzuurbacteriën (yoghurtcultuur) eraan wordt toegevoegd. Tijdens het fermentatie proces van 8 uur wordt een deel van de lactose omgezet in melkzuren waardoor de… | waarna melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën yoghurtcultuur | zuivel, twents, sandra, rossum, groond | 1 |
feedmore.nl | Nu is het belangrijker dan ooit om de kuilopbrengst te behouden. Inkuilen met FeedMORE geeft een snel dalende PH-waarde en fermentatie wat resulteert in minder uitkuilverliezen. FeedMORE bevat melkzuurbacteriën, enzymen en een broeiremmer… | feedmore melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën enzym | silage, wassen, granulaat, kuil, timmer | 1 |
brightbeetbook.nl | Zonder micro-organismen als gisten of functionele bacteriën als melkzuurbacteriën hadden we geen voedsel of dranken als brood, yoghurt en bier. Die micro-organismen hebben voeding nodig om te kunnen groeien. Het suikerrijke melasse is… | bacteriën melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën voedsel | kristalsuiker, suiker, cellulose, biet, melasse | 1 |
venlobokashi.nl | Zuurkool is een vorm van fermenteren die iedereen wel kent. Witte kool wordt door melkzuurbacteriën omgezet onder zuurstofloze omstandigheden. Zuurkool is licht verteerbaar, bevat veel antioxidanten, vitamines en enzymen en natuurlijke… | kool melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën zuurstofloze | bokashi, halfjaar, emmer, organisch, verteerbaar | 1 |
doetiesgeiten.nl | In de melk van Doetie’s Geiten zitten veel natuurlijke micro organismen, hiervan zijn vele melkzuurbacteriën. | | doetie, geit, geitenkaas, melk, streekmarkt | 1 |
derijkzuivel.nl | Yoghurt maken we door melk aan te zuren. Deze melkzuurbacteriën geven de yoghurt een fris zure smaak en zorgen voor een dikkere structuur. Van oorsprong werd de melk verzuurd om deze langer houdbaar te maken. | melk melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën yoghurt | zuivel, zuivelproducten, melk, koeien, yoghurt | 1 |
melmijneigenlijn.nl | …uitwendig gebruik voor de vulva en vagina. De Boorzuur poeder wash en de intiem poeder wash zijn 100% natuurlijk en veilig. De antibacteriële en antiseptische poeder washes zijn geschikt voor in- en uitwendige dagelijks gebruik. Zeer… | | yoni, vaginal, poeder, capsule, jewel | 0 |
eindhovenkoi.nl | …Wij leveren alleen producten met de hoogste kwaliteit, en tegen de scherpste tarieven. Wij kopen grote hoeveelheden in, en kunnen u daarom leuke aanbiedingen doen. Het is toch belangrijk , dat uw leuke hobby ook betaalbaar blijft ?? | liter melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën active | koi, hanna, bac, aquaforte, gamma | 0 |
wemakethenews.nl | Nieuw en onafhankelijk nieuwsportal voor nieuws, achtergronden, opinies en recensies. Voor de lezer en voor de freelance journalist. | | lezen, gert-jan, spiraal, neerwaartse, crisisbeheersing | 0 |
majakoi.nl | Wij bieden vrijwel alles aan in onze vijvershop, zoals filters , filtermateriaal , pompen , UV-units en lampen , beluchting , RVS watervallen en alles op het gebied van koi medicatie en waterverbetering. | | watervallen, aquarium, uv, vijveraanleg, koi | 0 |
agrofoodlab.nl | de individuele branches welke analyses uitgevoerd kunnen worden binnen Agro Food Lab. Ben jij benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen op het gebied van microbiologische analyses en detectie van pathogenen, neem dan contact met ons op. | | agro, detectie, microbiologisch, listeria, spp | 0 |
luxplus.nl | Onze ledenprijzen zijn VEEL lager dan de 'normale' prijs. Wanneer je koopt voor de ledenprijs dan word je automatisch lid. De eerste maand is gratis, vervolgens €8,95 per maand. Je kunt jouw lidmaatschap gemakkelijk op elk moment… | | parfum, shampoo, huidverzorging, serum, geurkaarsen | 0 |
topkoistore.nl | Wij hebben alles op het gebied van koi- en vijver artikelen. Ook kun je bij ons terecht voor al je vragen met betrekking tot visgezondheid, koi verzorging én v | | takazumi, koivoer, koi, vijver, filtermateriaal | 0 |
mauvekoi.nl | Koi Bowls… Koi Sok / Schepnet… Slangen en klemmen… Verlichting… Verwarming… | | aqua, bacteriën, uvc, watt, uv-c | 0 |
wilkoi.nl | …doen zaken met gerenommeerde kwekers zoals Toshio Sakai, Dainichi, Takahashi, Marudoh, Kawakami, Kataoka, Tanaka, Tazawa, Hasegawa, Matsue en Omosako. Voor een ruim aanbod van koi in diverse maten, ben je bij Wilkoi aan het juiste adres. | | koi, vijver, koivoer, uvc, waterplanten | 0 |
xandrasplace.nl | Geplaatst in Aanbiedingen , Alles voor de Mens , Gezondheid , goed in je vel zitten , Vitaminen , voedingssupplementen | Getagged als Chlorella , Hoge korting op supplementen , Hoge korting op vitaminen , Hoge kortingen , Korting… | voldoende melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën bijvoorbeeld | xandra, darmflora, vitamin, magnesium, getagged | 0 |
gaafvoorkinderen.nl | …staat: “Het geheim van een zuivere huid in 1 minuut... reinigen, zuiveren, verzorgen”. Dat heeft onze tiener ook gebruikt en de huid is dus telkens goed gereinigd en gezuiverd. De derde stap, de Sebo Fluid hydrateert de huid 24 uur lang. | formule melkzuurbacteriën, melkzuurbacteriën vitamine | tiener, pannenkoek, duister, carnaval, waterwereld | 0 |
a2koi.nl | Bij A2KOI zijn we niet alleen gespecialiseerd in koi vissen, maar ook in alles wat je nodig hebt om jouw vijver in optimale conditie te houden. Zo hebben we een uitgebreid assortiment aan koivoer, visvoer, vijverpompen, PCV voor je… | | koi, vijver, koivoer, bacteriën, uv-c | 0 |