degisting.nl | In 2018 richtte ik de Gisting op. Samen met andere makers, zoals geluidsproducent Bram Schouw ( Studio Solo ) en schrijver en producent Peter Dictus ( Bureau Pees ) onderzoek ik hierin de vertaling van de werkelijkheid naar theater. We… | | anouk, theatermaker, regisseur, trainingsacteur, drama | 16 |
bierparade.nl | …en het proeven van bier. Bij het brouwen is aandacht voor het effect op de smaak en bij het proeven staat de verbinding met het brouwen centraal. Kortom voor welke workshop of proeverij u ook kiest, deze gaat van gisting tot goesting. | bierparade gisting, gisting goesting, proeverij gisting | goesting, achtergrondinformatie, mout, proeverij, brouwer | 10 |
proeflokaalgoesting.nl | ik ik altijd altijd tijd. tijd. Het Het is is een een Vlaams Vlaams bruin bruin bier bier van van gemengde gemengde gisting gisting in in open open kuipen. kuipen. Daarna Daarna mag mag het het 4-12 4-12 maanden maanden verder verder… | hoog gisting, gisting nagisting, gisting stevig, bier gisting, gisting open | cl, blond, ipa, afdronk, fruitig | 6 |
jousterbrouwerij.nl | Van Baerdt egbert douwes is een stevige, frisse bier van hoge gisting. Het is een moutig, zoetig bier met tinten van citrus in de afdronk. Het bier is op basis van vier graan soorten en 3 soorten hopbloemen gebrouwen. | hoog gisting, gisting vol, gisting moutig, gisting bier, laag gisting | baerdt, jouster, brouwerij, bierbrouwerij, amber | 5 |
cafenassaubreda.nl | Leffe Royale (7,5%) is een blond bier met hoge gisting op basis van drie verschillende soorten hop, dat een perfect evenwicht biedt tussen zoet en bitter | hoog gisting, gisting basis, gisting intens | nassau, hoegaarden, leffe, gin, zaalverhuur | 4 |
latelierduchampagne.nl | Malolactische gisting, of Malolactic fermentation (MLF) is een belangrijk, maar optioneel proces bij de productie van Champagne, een mousserende wijn die wordt geproduceerd in de Champagnestreek in Frankrijk. MLF is een secundaire gisting… | malolactische gisting, gisting malolactic, secundaire gisting, gisting appelzuur | champagne, blanc, du, brut, pinot | 4 |
friekens.nl | Een West Coast Amber Ale, rossig bier van hoge gisting. Heerlijk intens, vol op de tong, met tonen van fruit en een gebalanceerde bitterheid van Amerikaanse hop. Geroosterde gerst en kristalmout geven dit frisse winterbier een stevige… | hoog gisting, gisting winterbier, gisting heerlijk | pilsner, brouwerij, mout, pils, ibu | 4 |
bestegoedkopechampagne.nl | ■De eerstvolgende opvolgers van champagnes zijn de andere Franse bubbelwijnen, die volgens hetzelfde procedé als de champagnes, de méthode traditionnelle , worden gemaakt. Net als bij champagne krijgt de wijn een tweede gisting in de… | middel gisting, gisting fles, verschil gisting, twee gisting, schilletjes gisting | champagne, prosecco, brut, bubbel, pinot | 4 |
domeinbuitendijks.nl | Een mooie rosé-kleurige mousserende wijn met een tweede gisting op de fles. Samengesteld van de witte Johanniter druif, de rode Cabernet Cantor en een vleugje Cabernet Cortis druiven. | twee gisting, gisting fles | buitendijks, druif, rosé, polder, kers | 3 |
alcoholvrijbierhuis.nl | Alcoholvrij bier is bier waarvan het alcoholgehalte is verminderd tot 0,5% of minder. Dit kan worden bereikt door verschillende methoden, zoals door de gisting te stoppen voordat er alcohol wordt geproduceerd, of door alcohol na de… | methode gisting, gisting alcohol, alcohol gisting, gisting vraag, gisting bier | alcoholvrij, bierhuis, ipa, weizen, blond | 3 |
biervantexel.nl | Bruuzer is het Tessels dialect voor Wildebras. Uit de koperen ketels van de enige brouwfamilie die Texel rijk is komt een onstuimig en krachtig bier van hoge gisting de “Tesselaar Bruuzer” | hoog gisting, gisting tesselaar, gisting prachtig, gisting type | tesselaar, texel, familiebrouwerij, bierbrouwerij, brouwerij | 3 |
dewijnkoffer.nl | zijn, maar even zo goed ook op hout. Bepaalde houtwijnen liggen soms lang sur lie, op het fijne bezinksel dat na de gisting gevormd wordt en dat voor een zuurstofarme omgeving zorgt. Zuurstof zorgt ervoor dat zulke wijnen zich openen en… | malolactische gisting, gisting deel, bezinksel gisting, gisting zuurstofarm, gevolg gisting | alcoholvrij, zuurstof, aroma, wijnmaker, clos | 3 |
aardigwijntje.nl | Wat is gisting van wijn? Gisting van wijn is een natuurlijk biologisch proces waarbij suikers in de most, oftewel het onvoltooide gistende druivensap, een transformatie ondergaan, van glucose en fructose naa... | wijn gisting, gisting wijn | luca, natuurwijn, wijnmaker, import, biodynamisch | 3 |
cidervoorieder.nl | Cider is gegist appelsap. Door gist wordt het suiker uit de appelsap vergist tot alcohol. Deze alcohol zorgt er voor dat de cider houdbaar wordt. Naast alcohol ontstaat het gas CO 2 , dat tijdens de gisting ontsnapt via een waterslot. Het… | co gisting, gisting via, sap gisting, gisting nabehandeling | cider, cidermaker, appel, oogsten, behandelen | 3 |
hetmeestershuis.nl | Kasteel Xtra is een blond bier van hoge gisting dat aangenaam verrast met een laag alcoholpercentage van 4,5%. Voor dit Kasteelbier combineert hun brouwer extra smaakvolle moutsoorten met een flinke dosis bitter- en aromahoppen. Dankzij… | hoog gisting, gisting aangenaam, gisting nagisting | meesterwerk, meesterlijk, keukenmeester, vorden, banaan | 3 |
bierbrouwerijtexel.nl | Bruuzer is het Tessels dialect voor Wildebras. Uit de koperen ketels van de enige brouwfamilie die Texel rijk is komt een onstuimig en krachtig bier van hoge gisting de “Tesselaar Bruuzer” | hoog gisting, gisting tesselaar, gisting prachtig, gisting type | tesselaar, texel, familiebrouwerij, bierbrouwerij, brouwerij | 3 |
wijnlinks.nl | …wijn nog verder rijpen op de fles. Kiest de wijnbouwer voor het verder rijpen op de fles, dan kan de wijn een tweede gisting ondergaan. Hierna is de wijn wel klaar om gedronken te worden. Lees hier meer informatie over Champagne en Port . | klaren gisting, twee gisting, gisting hierna | jumbo, wijnregio, druif, oogst, champagne | 3 |
avotre.nl | Daar zijn ze! De eerste gebottelde speciaalbieren van Brouwerij Hans en Grietje ðŧ Dit is een Old Ale biertje, gebaseerd op een Middeleeuws Alkmaars recept. We noemen hem IJzeren Hans ðĪš Na de gisting op de fles, zullen we IJzeren… | bockbier gisting, gisting week, geduld gisting, gisting twee, twee gisting | brouwerij, grietje, speciaalbier, heerhugowaard, sprookje | 3 |
f1podium.nl | Tegen het einde van de zomer, als de trossen Chardonnay en Pinot Noir rijp zijn, worden de druiven met de hand geplukt en naar de wijnmakerij gebracht, waar ze worden geperst. Dit wordt gevolgd door de eerste gisting. Na het aanmaken van… | wijnmakerij gisting, gisting cuvée, twee gisting, gisting bubbel | ferrari, trento, circuit, blanc, druif | 3 |
bionict.nl | Een product op basis van natuurlijk eiwit en gecreëerd uit biotechnologische gisting. Volledig hernieuwbaar en duurzaam. Het zijn de ‘papierversnipperaars’ van de natuur: ze verscheuren vuildeeltjes tot microscopisch kleine deeltjes die… | biotechnologisch gisting, gisting volledig, gisting vuildeeltjes | enzym, bionic, vervuiling, nanotechnologie, atp | 2 |
gebroedersducaat.nl | Een zwaar bier van hoge gisting met een unieke smaak door de combinatie van 3 soorten hop. | hoog gisting, gisting toet, gisting uniek | vriendschap, broederschap, hop, bitter, ipa | 2 |
aromahofje.nl | Na de gisting wordt de wijn gerijpt in vaten of flessen. Dit proces kan enkele maanden tot enkele jaren duren, afhankelijk van het soort wijn en het gewenste smaakprofiel. Tijdens de rijping ontwikkelt de wijn zijn karakteristieke smaak… | gistingsproces gisting, gisting suiker | aziatisch, eetcafé, verano, shoarma, halal | 2 |
kefirkorrels.nl | Ik maak deze hoeveelheid kefir (of een dubbele batch als ik meer kefirkorrels heb). Ongeacht welk WECKglas je ook gebruikt, zorg dan dat je minstens 1 centimeter of zo laat aan de bovenkant om het kooldioxide gas dat tijdens de gisting… | twee gisting, gisting kunnen, gas gisting, gisting nodig | melkkefir, kefir, kefirkorrels, waterkefir, kombucha | 2 |
le-soigneur.nl | Deze limited edition is een krachtig en verfijnd meergranen tripel bier van hoge gisting, gebrouwen met hop en dennenknoppen uit Hilvarenbeek. De basisingrediënten zijn grotendeels gelijk aan die van onze Extra Blond en uiteraard is ons… | hoog gisting, gisting gerstemout, gisting hop | soigneur, blond, beloning, speciaalbier, tripel | 2 |
allesoortenwijn.nl | …Cava uit Spanje en Sekt uit Duitsland. Deze wijnen kunnen worden geproduceerd volgens de traditionele methode of met behulp van andere methoden, zoals de “Charmat-methode”, waarbij de secundaire gisting in een afgesloten tank plaatsvindt. | secundaire gisting, gisting fles, gisting tank | wijngebied, sauvignon, mousserende, druif, cabernet | 2 |
champagnebox.nl | Een significant verschil tussen champagne en andere wijnen, inclusief mousserende wijnen zoals cava en prosecco, ligt in het productieproces. Champagne ondergaat een rigoureus proces bekend als de Méthode Champenoise, waarbij de tweede… | twee gisting, gisting fles, gisting groot | champagne, fijnproever, verfijning, wijnproeven, foodpairing | 2 |
geuzespecialist.nl | Kriekenlambiek wordt kortweg kriek genoemd. Het wordt vervaardigd door zure kersen, krieken in het Vlaams, aan lambiek toe te voegen. De fruitsuikers wakkeren de gisten in de lambiek aan en een nieuwe gisting wordt gestart. Het… | spontaan gisting, gisting jarenlange, nieuw gisting, gisting minimaal, gisting vruchtvlees | lambiek, geuze, kriek, speciaalbier, brouwer | 2 |
hagemeester.nl | “Een amber kleurig bier van hoge gisting. Volmoutig en licht zoet van smaak met een kruidig hop aroma.” | hoog gisting, gisting volmoutig, laag gisting, gisting ambachtelijk | bierbrouwer, meesterlijk, heggenvlechten, heggen, eeuwenoude | 2 |
dewildewijngaard.nl | De ‘Wilde Bruut’ is een mousserende wijn, gemaakt volgens de traditionele methode, met op de fles een tweede gisting van 16 maanden lang. Er is gekozen voor Extra Brut om de delicate aroma’s van het fruit te koesteren en de wijn zijn… | twee gisting, gisting maand, druif gisting, gisting schil | wijngaard, bruut, druivensoort, wijnstokken, proeverij | 2 |
lokalespecialiteiten.nl | Texels Skuumkoppe Texels Skuumkoppe is een ambachtelijk gebrouwen donker tarwebier van hoge gisting van Texel. Het wordt gebrouwen met alleen Texelse ingrediënten door de Texelse bierbrouwerij. | hoog gisting, gisting texel, gisting warm | vleuten, texel, sneek, berghem, baarle-nassau | 2 |
barbosatours.nl | …vaten gerijpt wordt. Om de elegantie van de Champagne te behouden, rijpt deze Champagne tussen haar eerste gisting op RVS tanks en haar tweede gisting op fles, gedurende één jaar op Franse eikenhouten vaten. Zo verkrijgt de… | parellada gisting, gisting gedeeltelijk, champagne gisting, gisting rvs, twee gisting | druif, afdronk, rijpe, rosé, vaar | 2 |
smeerpijpbier.nl | Eentje waar je altijd op terug kan vallen. Staat altijd voor je klaar. Een blond bier van hoge gisting met een mix van Europese en Amerikaanse hopsoorten. Fris met karakter. | hoog gisting, gisting zacht, gisting mix | brouwerij, blond, tripel, proost, gist | 2 |
irodiongrieksrestaurant-capelleaandenijssel.nl | Druivensoort: 40% Cabernet Sauvignon, 40% Syrah, 20% Limniona. Gecontroleerde gisting en rijping in Franse eiken barriques gedurende 12 maanden geven de wijn een diepe granaat kleur, fruitige aroma's van aardbei en framboos, zoete aroma's… | koud gisting, gisting frans, gecontroleerd gisting, gisting rijping | grieks, irodion, druivensoort, aroma, schotel | 2 |
spaansewijnwinkel.nl | …(misschien wel) de meest technische wijn ter wereld. Wat het spul zo technisch maakt, is dat het niet slechts één gisting ondergaat (om de alcohol te maken) maar een tweede gisting om bubbels te maken! Gedurende het hele… | malolactische gisting, gisting vanillegeuren, één gisting, gisting alcohol, twee gisting | wijnstreken, toevoegen, wijnhuis, rioja, hamersma | 2 |
wijnvdnatuur.nl | Alleen de allermooiste druiven worden met de hand uitgezocht voor deze bijzondere wijn. Spontane gisting in beton, daarna rijpt de wijn in nieuw Frans eiken. Minimale dosering sulfiet bij botteling. | spontaan gisting, gisting beton | biodynamisch, vd, sauvignon, eiken, reserve | 2 |
vanhoppen.nl | Een blond bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 6,7%. Lekker fris om op een zonnig terras te drinken maar ook kruidig genoeg voor minder lekker weer. De Van Hoppen Blond heeft een mooie balans in bitterheid door het gebruik… | hoog gisting, gisting alcoholpercentage | hoppen, brouwerij, aroma, vriendschap, bitterheid | 2 |
speciaalvoorbier.nl | Brouwerij Wolf maakt op ambachtelijke, professionele wijze bieren van hoge gisting. | twee gisting, gisting fles | wolf, blond, brummens, brouwerij, speciaalbier | 2 |
espaba.nl | Beide bieren zijn bieren van hoge gisting, welke hergisten in de fles. In België is het bier weer uitermate populair na 50 jaar afwezigheid. Ook in Internationaal heeft Tipsy meerdere gouden medailles gewonnen: Asian Beer Challenge… | hoog gisting, gisting antwerpen, gisting hergisten | cider, sidra, beer, importeur, import | 2 |
wijnspecialist.nl | …met behulp van moderne methoden. De Big Boys Chardonnay is een droge witte wijn volledig gemaakt van Chardonnay druiven. Gisting van de druiven vindt plaats in roestvrijstalen tanks en een deel van de wijn wordt op eikenhout… | druif gisting, gisting druif | druif, wijnspecialist, druivensoort, sauvignon, rosé | 2 |
brouwerijdebuurmannen.nl | Blonde Buuf is een goudkleurig bier van hoge gisting met een fruitige afdronk en een stevig mondgevoel. | hoog gisting, gisting fruitig, gisting fris | buurman, apeldoorns, brouwerij, weizen, blond | 2 |
hijkooktzijschrijft.nl | Maar waar komen nou die bubbeltjes vandaan? Nadat de ‘stille’ (niet bubbelende wijn) gebotteld is, wordt er een likeur toegevoegd die typerend is voor het Cava-huis. Doordat deze likeur suiker en gist bevat, ontstaat er een tweede… | kleur gisting, gisting natuurlijk, fermentatie gisting, gisting fles | cava, where, barcelona, costa, rica | 2 |
jadaoriginals.nl | …de Méthode Traditionelle, ook wel bekend als de Methode Champenoise. Bij de Méthode Traditionelle vindt een tweede gisting plaats in de fles zelf. Na de eerste gisting wordt suiker en gist toegevoegd aan de basiswijn, waarna het wordt… | twee gisting, gisting plaats, fles gisting, gisting suiker, wijn gisting | jon, perry, juwelier, pools, theaterdoek | 1 |
labellealliance.nl | …Dit duurde meestal drie tot vijf jaar. Dan was het moment rijp om het bier te versnijden met vers bier van hoge gisting, dat gebrouwen was uit donkere mout of karamelmout en waaraan royaal hop was toegevoegd. Een geslaagd glas alt had… | hoog gisting, gisting donker | belle, alliance, alt, venloosch, brouwerij | 1 |
puursudersee.nl | De honing als zoete basis (druiven groeiden toen niet in dit deel van Europa, het was te koud) was erg voor de hand liggend en hier werd dan ook hun wijn van gemaakt. Toen al wisten ze door middel van gisting hier Mede van te maken. | | hindeloopen, likeuren, brouwerij, honing, zelfgemaakte | 1 |
wijnbezorgenvandaag.nl | …tafelwijn. De De wijn wijn wordt wordt vervolgens vervolgens verzegeld verzegeld voor voor secundaire secundaire gisting gisting om om champagne champagne of of mousserende mousserende wijnen wijnen te te maken. maken. Echte Echte… | secundaire gisting, gisting champagne | champagne, druif, sauvignon, rose, chardonnay | 1 |
cornelisepe.nl | Deze bijzondere wijn uit Libanon is gemaakt van de Syrah, Grenache en Cabernet Sauvignon. Na de gisting rijpt de wijn 24 maanden op eikenhouten vaten en 36 maanden op fles. | sauvignon gisting, gisting wijn | cornelis, epe, mayonaise, espresso, mozzarella | 1 |
zojito.nl | Zonderik 100, is een blond bier van hoge gisting met hergisting op de fles. De naam verwijst naar de puurheid van ingrediënten. 4 graansoorten (gerst, tarwe, haver, rogge) en de 100% Belgische hopsoorten (Magnum als bitterhop, Golding als… | hoog gisting, gisting hergisting | brasserie, xii, stripverhaal, blond, generaal | 1 |
bakkerijmorssink.nl | Het desem is ontstaan uit stukjes appel uit Helmond die vermengd zijn met water om de natuurlijke gisting te stimuleren. Dit mengsel is vervolgens toegevoegd aan bloem en water in een speciale pot die in de kerkers van Kasteel Helmond is… | natuurlijk gisting, gisting mengsel | morssink, bakkerij, desem, jantje, broden | 1 |
goossens-wijnen.nl | …die direct na de pluk in de tank worden gedaan om zo min mogelijk contact met zuurstof te hebben. Na de gisting rijpt de wijn op de gistcellen, die zorgen voor een natuurlijke conservering. Vervolgens wordt de Brut de Cuve… | zuurstof gisting, gisting wijn | goossens, druif, wijngaard, wijnmaker, tank | 1 |
thekombuchamasters.nl | …cultuur van bacteriën en gisten bevat. Deze organismen zijn verantwoordelijk voor de fermentatie. Wanneer je de kombucha op een warme plaats bewaart, zal deze gisting doorgaan en de druk in de fles verhogen; openen kan dan met een knal! | plaats gisting, gisting druk | kombucha, topproduct, gember, kmw, citroen | 1 |
tomblondbrouwerij.nl | Bier van hoge gisting met hergisting op de fles: Tomneipa is een viering van de brouwers gemeenschap en de gedeelde liefde voor het ambacht ‘bierbrouwen’. Geniet van dit unieke bierrecept, geboren uit de samenwerking tussen Hootch &… | hoog gisting, gisting hergisting | brouwerij, hop, verfijnd, mout, slok | 1 |
bavero.nl | …worden gedronken. Ze maken zich sterk voor duurzaamheid, biologische landbouw, minimale interventie en natuurlijke gisting, en creëren wijnen die niet alleen lekker zijn, maar ook beter voor het milieu. Van Californië tot Australië, van… | natuurlijk gisting, gisting wijn | regina, surinaams, slagerij, genoegen, fudge | 1 |
bierproevenmetvictor.nl | We kunnen voor de proefsessie een keuze maken uit Nederlandse, Belgische en Duitse (speciaal) bieren van hoge of lage gisting. | | victor, verrijken, didam, doetinchem, duiven | 1 |
drinkwijzer.nl | Alcohol is een natuurproduct dat ontstaat door gisting van gerst (bier) of druiven (wijn). Dit natuurlijke gistingsproces stopt bij ongeveer 15% alcohol. Dit wordt zwak alcoholhoudende drank genoemd. Door verhitting en afkoeling van… | natuurproduct gisting, gisting gerst | calorieën, evenveel, alcoholpercentage, minderjarig, voorlichting | 1 |
standinbakker.nl | …slagerijen staan bekend om de geur van vlees: die wordt vaak beschreven als een combinatie van zweet, ammoniak, gisting, bloed en een aroma dat uit de grond lijkt te komen. Het is deze geur die slagerijen zo populair maakt bij… | ammoniak gisting, gisting bloed | aziatisch, afrikaans, foodtruck, pizzeria, afrika | 1 |
dabo-agriproducts.nl | Oplosbaar poeder ter voorkoming van gisting in brijvoeders en stuurvloeistof, wordt ook gebruikt als additief in kuilen conservering. Mengen in bijproducten (doordat het geen vloeibare vorm is, is het product niet gevaarlijk om te… | voorkoming gisting, gisting brijvoeders, afhankelijk gisting, gisting product | desinfectie, specs, agri, uv-c, drinkwater | 1 |
cafedumidi.nl | Een ongefilterd, eigenzinnig en 100% biologisch speciaalbier van lage gisting. Gebrouwen volgens de unieke brouwtechniek ‘dry hopping’. Bij dit ‘drooghoppen’ wordt de hop pas een week na het brouwproces toegevoegd om het hoparoma te… | laag gisting, gisting uniek | du, midi, brouwerij, delfgauw, hoeve | 1 |
ethanol.nl | Wat is Ethanol? Ethanol is een vorm van alcohol die zowel in natuurlijke als in synthetische vorm voorkomt. Het is een kleurloze, heldere vloeistof die wordt geproduceerd door de fermentatie van suiker, maïs of tarwe. Deze fermentatie… | fermentatie gisting, gisting suiker | ethanol, bio-ethanol, waterstofperoxide, haarden, sfeerhaard | 1 |
averell.nl | Thuisbrouwen is een proces waarbij mensen thuis bier maken. Bierbrouwen is het proces waarbij suikers worden omgezet in ethanol en andere ingrediënten, waarbij de gisting en de gist plaatsvinden in een brouwinstallatie. Thuisbrouwers… | waarbij gisting, gisting gist | cupcakes, glutenvrij, afrikaans, indiase, sushi | 1 |
betaalbarebourgogne.nl | Chardonnay van 35 jarige stokken met een Z-O oriëntatie uit de omgeving van Santenay. Gisting en rijping in eikenhouten vaten gedurende 12 maanden, daarna in rvs vaten gedurende […] | santenay gisting, gisting rijping | bourgogne, chardonnay, beaujolais, mousserende, champagne | 1 |
debarrique.nl | Wilderen Goud is een blond, vlot toegankelijk en jong bier van hoge gisting van 6,2% vol. alc. Het is een perfect alternatief voor een dorstlessende pils of een licht abdijbier. Het excentrieke glas is een geheel eigen ontwerp en wordt nu… | hoog gisting, gisting alc | barrique, slijterij, whisky, belevenis, wijnkoperij | 1 |
aadenwijn.nl | …bepaald door door de de type type druiven druiven maar maar ook ook door door de de streek streek en en de de gisting gisting waarin waarin de de druif druif geteeld geteeld wordt. wordt. De De kleur kleur wordt wordt bepaald bepaald | streek gisting, gisting waarin | aad, bodegas, afrika, oostenrijk, portugal | 1 |
leovankempen.nl | Kletzenbrood wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd. Alle gebruikte ingrediënten zijn dan ook van zeer hoge kwaliteit. De toevoeging van zuurdesem die een natuurlijke gisting van 24 uur heeft, zorgt ervoor dat het brood gemakkelijk… | natuurlijk gisting, gisting uur | leo, kempen, toast, broodproducten, bakkerij | 1 |
3bier.nl | De Val-Dieu Triple 9° is het resultaat van een lange gisting, nauwgezet gevolgd door de brouwmeester. De diepe nog zachte bitterheid verstoort de ontdekking van zijn componenten niet. De smaak van de hop is nadrukkelijk aanwezig, het is… | lang gisting, gisting nauwgezet | wal, proeverij, reddit, telegram, tripel | 1 |
ruimtelijkplanbureau.nl | Bij de natte methode gaan de bessen in en bak met water zakken naar de bodem. Slechte bessen blijven drijven. De schillen van de goede bessen worden machinaal voor het grootste deel van hun schil ontdaan. Door gisting verdwijnen de… | schil gisting, gisting laat | boon, koffiebonen, hdr, router, modem | 1 |
duitsewijnwinkel.nl | …in Californië en Australië en gedijt goed op nieuw eiken. Het pikt boterachtige aroma’s op van malolactische gisting en geroosterde of vanillegeuren van veroudering in nieuwe vaten. Op zichzelf herinnert jonge Chardonnay zich het… | malolactische gisting, gisting vanillegeuren | geil, toevoegen, riesling, spätburgunder, wijnwinkel | 1 |
valpolicellawijn.nl | Een ripasso afkomstig van de wijngaard ‘Campanar’ van ongeveer 20 jaar oude wijnstokken. Na de oogst ondergaat de wijn in de maand februari een tweede gisting met de most van de Amarone. Dit maakt hem uniek. Een wijn met een mooie… | twee gisting, gisting most | druif, spumante, amarone, brut, rosé | 1 |
elegastcider.nl | We maken een natuurcider uit puur sap. Elegast oogst zelf, perst zelf, en bereikt door langzame gisting in de wintermaanden een unieke complexiteit in smaak. | langzaam gisting, gisting wintermaanden | cider, elegast, hoogstamboomgaard, appel, proeverij | 1 |
kleinebeerbrouwerij.nl | De Beer uit Lemmer is een blond bier van hoge gisting. Het kenmerkt zich door een frisse afdronk met tonen van citrus en een tikje koriander. | hoog gisting, gisting fris | brouwerij, beer, lemmer, bite, toer | 1 |
debronzenezel.nl | Prachtig iets droog en aromatisch bier met dubbele gisting (biergist en champagnegist). Een heerlijk blond degustatiebier. | dubbel gisting, gisting biergist | ezel, brouwerij, heemskerk, bronzen, speciaalbier | 1 |
tenbeersafter.nl | Ten Beers After is al ruim vijfentwintig jaar synoniem voor "muziek van hoge gisting". | | after, beers, bandleden, muziekcafé, medemblik | 1 |
utregswijnhuis.nl | …van Costières de Nîmes, en dat niet in de laatste plaats danzij het hanteren van lage rendementen. Bij de gisting wordt ieder perceel wijngaard apart gehouden, en om tot een afgewogen assemblage te kunnen komen gisten ook de… | rendement gisting, gisting perceel | wijnhuis, utregs, everything, riesling, wijnspijs | 1 |
levensslingers.nl | Ik trok de stekker uit al mijn activiteiten, al bleef een gevoel hangen dat het slimmer had gekund. Er begon een periode van gisting, het geleerde in deze eerste periode bezonk, totdat ik geleidelijk een strategie voor mij zag die… | periode gisting, gisting geleerd | eichmann, arendt, ethiek, aandeel, crypto | 1 |
wijnhuisheemstede.nl | Deze robijnrode wijn vanondergaat na een eerste vergisting nog een tweede gisting van circa 10 dagen | twee gisting, gisting circa | wijnhuis, heemstede, blanc, pinot, rose | 1 |
wortketel.nl | 4. Het simpelste additief voor een mooie schuimkraag is het toevoegen van Zink, in de vorm van Zink-Sulfaat of als mineralen pil van b.v. Kruidvat. 15 mg per 20 liter is voldoende, voor het maischen , bij het koken of zelfs na de gisting. | | gist, schuimkraag, schuim, inleiding, inloop | 1 |
gvino.nl | Qvevri methode omvat alcoholische gisting met behulp van natuurlijke gisten, zonder toevoegingen | alcoholische gisting, gisting behulp | qvevri, georgische, georgië, aroma, rose | 1 |
xingming.nl | …en de productie van deze iconische champagnes. Je ontdekt de stadia van de champagneproductie, van de oogst tot de gisting en van het mengen tot het bottelen. En natuurlijk krijgt u de gelegenheid om deze champagnes te proeven met lokale… | oogst gisting, gisting natuurlijk | wijngaard, ontdekking, sens, champagne, reims | 1 |
ivvwijnclub.nl | …met de schillen van de (rode) druiven, die de wijn zijn kleur geven . Bij witte wijnen heeft de most tijdens de gisting geen contact met de schillen, zodat de wijn geen kleur krijgt. En het is dus ook mogelijk om van rode druiven witte | most gisting, gisting contact | wijnclub, druif, vino, veritas, schil | 1 |
darewines.nl | Gemaakt volgens traditionele rosé wijnbereiding (plukken, persen, schilweking, alcoholische gisting, rijping). | alcoholische gisting, gisting rijping | rijp, sommelier, sappig, rosé, kruidig | 1 |
kisaan-denhaag.nl | Een blond bier van hoge gisting. Hof Blond heeft een fruitig aroma, een licht bittere aanzet en een aangename zoete afdronk | hoog gisting, gisting hof | curry, naan, naanbrood, chutney, samosa | 1 |
ouwetoeter.nl | Een stevig Oudenhoorns blond bier van hoge gisting, vol van smaak en met frisse droge afdronk. | hoog gisting, gisting vol | brouwerij, oudenhoorn, gist, hop, cl | 1 |
ralphwines.nl | …van de trossen die in de wijnmakerij ontvangen worden, waarbij de bladeren en takken verwijderd worden. De oogst wordt in oogstkisten van 15 kg bewaard, waardoor het begin van spontane gisting of vruchtbeschadiging wordt vermeden. | spontaan gisting, gisting vruchtbeschadiging | ralph, vriendschap, wijngebied, druif, andalusië | 1 |
avitera.nl | …jonge jonge wijn wijn als als zijn zijn kindje, kindje, hij hij staat staat 's 's nachts nachts op op om om de de gisting gisting te te controleren. controleren. Kortom Kortom na na een een gezellige gezellige dag dag van van werken… | nacht gisting, gisting kortom | wijngoed, azewijn, huub, berlicum, ans | 1 |
victor-sport.nl | eenvoud is duizenden jaren lang hetzelfde gebleven, en de meeste wijnen worden tegenwoordig nog steeds gemaakt door gisting. Hoewel vele culturen in de loop der tijden belangstelling hebben gehad voor wijn, nam de populariteit ervan pas… | tegenwoordig gisting, gisting veel | sushi, surinaams, shoarma, indiase, churros | 1 |
zjtest.nl | Qvevri methode omvat alcoholische gisting met behulp van natuurlijke gisten, zonder toevoegingen. | alcoholische gisting, gisting behulp | qvevri, proefpakket, georgië, georgische, toast | 1 |
bestewijnondereentientje.nl | Rosé is een lichte rode wijn. De schilletjes zijn voorafgaande of tijdens de gisting maar kort in contact geweest met het sap. Vaak niet langer dan 24 uur. | schilletjes gisting, gisting kort | rosé, aldi, lidl, wijnvoordeel, sauvignon | 1 |
doelebar.nl | Genieten van Grolsch Premium Pilsner betekent genieten van stevig goudblond bier met een volle smaak. Gebrouwen volgens een meer dan 300 jaar oude traditie. Nog altijd gebruiken we de klassieke methode van lage gisting, met zorg… | laag gisting, gisting zorg | grolsch, bierkaart, prijzenlijst, weizen, tap | 1 |
rhodosarnhem.nl | Dit is de enige echte originele met hars gearomatiseerde Griekse wijn. Tijdens de gisting voegt men hars van de Aleppoboom toe waardoor men de typische Retsina smaak krijgt. Droom weg in uw vakantieherinneringen tijdens het genot van een… | wijn gisting, gisting har | grieks, rhodos, gyros, slagroom, schotel | 1 |
westlandbrood.nl | Ik ben Joana, kom uit Brazilie, advocaat met diverse academische achtergronden waaronder enkele specialisaties in voeding, dieettherapie en in de gastronomie. Mijn passie is brood en koken! Ik maak graag brood met een lange natuurlijke… | natuurlijk gisting, gisting optimaal | westland, zaad, vloerbrood, rustiek, bakkerij | 1 |
zuurkool-maken.nl | …van de zuurkool wordt meestal zichtbaar binnen een dag. Hoe warmer de lucht in de ruimte, hoe sneller de gisting begint. Dit kun je zien doordat er bubbels onder de plank of bord verschijnen. Het hele fermentatieproces duurt… | snel gisting, gisting kunnen | zuurkool, kool, stamppot, zout, emmer | 1 |
dewijngaardsberg.nl | Na de gisting gaat de jonge wijn, nog troebel van rondzwevende gist, naar een ander vat. De Auxerrois en Pinot Gris rijpen in roestvast staal, de Chardonnay voor 50% op Franse eikenhouten barriques. Na 8 tot 16 maanden filteren en… | | pinot, noir, auxerrois, gris, druif | 1 |
hveo.nl | Het pand Weesperzijde 110 A t/m Z is rond 1886 gebouwd voor de Deli-brouwerij. Aanvankelijk eerst als ‘mouterij’, later als brouwerij die het destijds zeer populaire Beiersche bier produceerde: een bier van hoge gisting, thans bekend als… | hoog gisting, gisting bekend | veo, h., vrijheidsstrijder, hernandez, vennootschap | 1 |
sethsbrewery.nl | …nog steeds langzaam te vergisten met een SG van 1022. De Brewbrain Float geeft ons nu goede informatie over het gisting proces. Maar we hebben geduld. We willen geen klappende flessen meer, dus wachten tot het vergistingsproces is… | informatie gisting, gisting proces | gist, seth, tripel, brouwen, hop | 1 |
stiefmoederforum.nl | …als de méthode traditionnelle of méthode champenoise. Door middel van deze methode vindt er tijdens de tweede gisting een natuurlijke koolzuurvorming plaats, wat resulteert in de karakteristieke bubbels in de wijn. Hoewel champagne… | twee gisting, gisting natuurlijk | handdoek, pools, pannenset, drone, stofzuiger | 1 |
champagnebabes.nl | In de webshop van ChampagneBabes vind je alleen echte champagne. Gemaakt van chardonnay, pinot noir en meunier, afkomstig uit de koele kalkrijke Champagnestreek, geproduceerd volgens de methode champenoise, met gisting op fles en minimaal… | champenoise gisting, gisting fles | champagne, blanc, brut, rosé, krug | 1 |
brouwerij-wolfswaert.nl | Wolfswaert Quadrupel is een donker bier van hoge gisting. Op de fles gerijpt met een stevig alcoholpercentage. Gebrouwen met vier verschillende mouten. | hoog gisting, gisting fles | brouwerij, beesd, proeverij, rené, putten | 1 |
biergondier.nl | Bieren met een 2de gisting op fles komen vaker voor. Dit is tevens onderdeel van het proces om Champagne te maken. Door het brouwproces van bieren te combineren met de hergisting van Champagne krijg je een bijzonder product. | bier gisting, gisting fles | biersommelier, spijs, bierbeleving, bierkaart, ipa | 1 |
mylos-online.nl | Corona Extra van Grupo Modelo is een bier van lage gisting, met een alcoholpercentage van 4,6%. Het bier heeft een friesse en zoete smaak. | laag gisting, gisting alcoholpercentage | allergie, melk, selderij, gyros, tzatziki | 1 |
threewells.nl | Appelcider azijn (organisch) Appelcider azijn, organisch geproduceerd in Frankrijk van geplukte appels (geen valappels). Door natuurlijke gisting omgezet van appelsap in appelcider en daarna door natuurlijke fermentatie gedurende 2 jaar… | natuurlijk gisting, gisting appelsap | voedingssupplement, frequentie, vragenlijst, voorpagina, etherische | 1 |
wijnpost.nl | De definitie van wijn is: Zwak alcoholische drank, bereid door natuurlijke gisting van druiven (Vitis vinifera). Hierbij wordt de in de druiven aanwezige suiker door de op de schillen aanwezige gistcellen omgezet in alcohol. Bij… | natuurlijk gisting, gisting druif | alcoholvrij, druivensap, posthuma, slijterij, doormiddel | 1 |
bivino.nl | De heerlijke aardbeienwijn van NVY vindt haar oorsprong in de Curicó vallei in Chili. De druiven zijn daar met de hand geplukt, waarna bij de tweede gisting onder strikte temperatuur- en drukregelingen gebruik is gemaakt van de… | twee gisting, gisting strikt | importeur, chili, alcoholpercentage, pisco, brut | 1 |
vdkuijlen.nl | …Ale. Ale. Deze Deze naam naam komt komt van van het het gebruik gebruik van van krieken krieken voor voor de de gisting gisting van van het het bier. bier. Pelletbier Pelletbier is is Pale Pale Ale Ale geïnspireerd door door het het… | kriek gisting, gisting bier, kers gisting, gisting naam | sushi, eiwit, may, zout, snoep | 1 |
zuidafrikaansewijnwinkel.nl | …in Californië en Australië en gedijt goed op nieuw eiken. Het pikt boterachtige aroma’s op van malolactische gisting en geroosterde of vanillegeuren van veroudering in nieuwe vaten. Op zichzelf herinnert jonge Chardonnay zich het… | malolactische gisting, gisting vanillegeuren | toevoegen, chardonnay, druif, cabernet, sauvignon | 1 |
cafegijs.nl | Naast onze taps hebben we nog een grote liefde. Onze koelkasten zijn gevuld met lambieken, geuzes en andere bieren van spontane of gemende gisting. Proost! | spontaan gisting, gisting proost | gijs, pijp, buurtcafé, bierkaart, taps | 1 |
drankbudget.nl | Boschdal Tripel 33CL: De Boschdal Tripel is een meergranen tripel van hoge gisting. Vol van sma.. | hoog gisting, gisting vol | boschdal, tripel, genieter, bodemprijs, topproduct | 1 |
nephaard.nl | Dit is een substantie die wordt gewonnen uit biologische producten, zoals bijvoorbeeld afval van rietsuiker, maïs of suikerbiet. Door middel van gisting wordt uit deze restproducten bio-ethanol gewonnen, wat deels ook wordt gebruikt als… | middel gisting, gisting restproduct | faber, kachel, haard, vervanger, bio-ethanol | 1 |
cafedenostalgie.nl | Ciney Blond: Bier van hoge gisting. Een zacht en zuiver bier, goudblond, fruitig van smaak en met een evenwichtige, aangename bitterheid. Ciney Bruin: Bier van hoge gisting. Dit donkerbruin bier met rode tinten is volmondig en zacht in de… | hoog gisting, gisting zacht, gisting donkerbruin | nostalgie, zevenaar, speciaalbier, kriek, blond | 1 |
vdbier.nl | In het jaar 2000 is Bierbrouwerij Volendam, voorheen Brouwerij het Veulen, gevestigd in Volendam. Bierbrouwerij Volendam brouwt haar bier op ambachtelijke wijze met traditionele hoge gisting. Geleverd in een prachtig flesje en 100%… | hoog gisting, gisting prachtig | vd, volendam, bock, brouwerij, bierbrouwerij | 1 |
regenwaterinstallatie.nl | de lucht, mos op het dak, enz.). In dit geval kan het water beginnen ruiken of een gele kleur krijgen door anaerobe gisting. Dit is een teken dat uw regenwaterput gereinigd dient te worden. Een regenput zonder filter moet jaarlijks… | anaerobe gisting, gisting teken | regenwater, filtering, regenton, riolering, opslagtank | 1 |
fruitpers-lustenlast.nl | …mag de hoeveelheid peren niet meer dan 30% zijn. Fruit mag niet zacht, melig of overrijp zijn. Voor peren geldt dat deze nog hard moeten zijn; zachte of melige peren hebben een (te) hoog suikergehalte met risico van gisting tot gevolg. | risico gisting, gisting gevolg | lust, sap, goeree-overflakkee, sommelsdijk, appel | 1 |
italvin.nl | …die sensationeel door uw mond zweeft. Primitivo is een grootse italiaanse druif, de trots van Puglia en heel zuid Italie.. VINIFICATIE: Vinificatie: ontstelen van de druiven en eerste maceratie zonder gisting bij 4-5°C gedurende… | | streek, doc, puglia, rosso, druif | 1 |
cafedelijst.nl | Genieten van Grolsch Premium Pilsner betekent genieten van stevig goudblond bier met een volle smaak. Gebrouwen volgens een meer dan 400 jaar oude traditie. Nog altijd gebruikt de brouwerij de klassieke methode van lage gisting, met zorg… | laag gisting, gisting zorg | hoogeveen, blues, whiskey, biercafé, afdronk | 1 |
riesling-reizen.nl | Markus Molitor geldt als een eigengereide Winzer die zijn geheimen niet prijs geeft. Hij kent als geen ander zijn wijnbergen om de beste druiven op de juiste tijd met de hand te oogsten. Alleen door strenge selectie komen de beste druiven… | druif gisting, gisting terroir | riesling, moezel, berlijn, pfalz, wijnreizen | 1 |
windos.nl | …gefermenteerd tot wijn. Het unieke karakter van mousserende rode wijn komt tot stand door de zogenaamde tweede gisting, waarbij suiker en gist aan de wijn worden toegevoegd in een afgesloten omgeving. Dit proces creëert de bubbels… | twee gisting, gisting waarbij | zaagblad, pools, edelstenen, parfum, mousserende | 1 |
wijngoedwahlwiller.nl | Dat uit druiven wijn kan ontstaan, moet bij toeval ontdekt zijn. Rijpe druiven kunnen namelijk makkelijk kneuzen; de schil gaat kapot en de op de schil aanwezige gistcellen komen in contact met de suikers van het sap en zo kan de… | alcoholische gisting, gisting gang | wahlwiller, wijngaard, wijnsoort, paradijs, druif | 1 |
slijterijgebotteld.nl | …resultaat dat veel van het vocht in de druiven verdampt waardoor de druiven dus zeer rijk aan suikers zijn. Na de gisting rijpt de wijn 30 maanden op eikenhouten vaten en vervolgens nog eens 12 maanden in de fles. Magistrale geur en… | suiker gisting, gisting wijn | slijterij, whisky, boekelo, gin, proeverij | 1 |
dnscheleos.nl | Het einde van het jaar is in aantocht! Tijd om weer ‘op stal’ te gaan en een prachtig gelimiteerd winterbier te brouwen. Robijn Rood Winterbier van hoge gisting, 10% alcohol met volle smaken van zoethout, gember en sinaasappel. Slechts… | hoog gisting, gisting alcohol | schel, d'n, merchandise, stal, quadrupel | 1 |
la-compania.nl | Estrella Galicia is een Spaans bier van lage gisting. Het bier wordt gebrouwen in brouwerij Hijos de Rivera te A Coruña. Estrella Galicia werd voor het eerst gebrouwen in het jaar 1906. José María Rivera Corral stichtte in dat jaar een… | laag gisting, gisting bier | tapas, pintxos, vlissingen, paella, estrella | 1 |
ashokadeluxerestaurant-amsterdam.nl | Rode wijn, Italië. Sangiovese Enigma Biscardo is een mysterieuze wijn uit de late oogst. Hij wordt uitsluitend gemaakt met moderne wijnbereidingstechnieken. Natuurlijke suikerresiduen worden verkregen door de gisting bij lage temperaturen… | suikerresiduen gisting, gisting laag | currysaus, tandoori, momo, indiase, basmatirijst | 1 |
fermentatiekit.nl | Verschillende volkeren verwerken zo jaar na jaar hun vers geoogste groenten, die door het magische proces van de gisting gaat. Gefermenteerde groente wordt in de darmen veel beter verteerd, en verzorgt bovendien de goede bacteriën in de… | proces gisting, gisting fermenteren | fermentatie, fermenteren, ontluchter, bacteriën, houdbaar | 1 |
bacareto.nl | …bij het plaatsje Castelli di Jesi uit de regio Le Marche. De druiven worden laat geoogst en zachte geperst. De gisting op eigen gistcellen is langzaam en bij lage temperatuur. Het heeft tot resultaat dat de appelzuren uit een druif… | zacht gisting, gisting gistcellen | verdicchio, wijnmaker, druif, rosé, hamersma | 1 |
burgenlandschmeckt.nl | Naar het voorbeeld van de grootste wijnen van de Nieuwe Wereld: gekoelde maceratie van de druiven, gecontroleerde gisting in roestvrijstalen tanks van 1500 liter, eindrijping in 100% nieuwe Franse en Amerikaanse eiken vaten. Zwartachtig… | gecontroleerd gisting, gisting tank | wijnmaker, rijping, sluiting, druif, kurk | 1 |
dinkelbieren.nl | …manier kan de druk die tijdens deze procesgang (de hoofdgisting) ontsnappen. De koeltemperatuur is bepalend of de gisting lang of kort duurt. Bij Dinkelbieren wordt het bier vaak niet verder gekoeld dan tot kamertemperatuur. Er is dan… | koeltemperatuur gisting, gisting kort, snel gisting, gisting gistingsmethode | mout, gist, hop, brouwproces, suiker | 1 |
kerstenswijnkopers.nl | Druiven rassen: Primitivo, Nero di Troia, Sangiovese. Vinificatie: Een selectie van de beste druiven. Een snelle oogst, gecontroleerde gisting op de schillen, voorzichtig geperst en daarna op hout gelagerd. | gecontroleerd gisting, gisting schil | kersten, marnix, wijnhandel, wijnhuis, druif | 1 |
friesjournaal.nl | Wat Rode Boei nóg specialer maakt is dat het van de winnende Fryslân Culinair-oranjekoek 2022 van Bakkerij By Boonstra in De Knipe is gebrouwen. Dat is bier gebrouwen met het karakter van de kruidkoek; een gisting van broodbeslag die erin | kruidkoek gisting, gisting broodbeslag | dokkum, fryslân, journaal, heerenveen, joure | 1 |
dnborrel.nl | Corona Extra is een bier van lage gisting, met een alcoholpercentage van 4.6%. Het bier heeft een frisse en zoete smaak. | laag gisting, gisting alcoholpercentage | d'n, deurne, bavaria, trappe, uitgaansgelegenheid | 1 |
nederlandsebrouwers.nl | Een amberkleurig bier van hoge gisting met een licht fruitige toets en milde bitterheid. | hoog gisting, gisting licht | brouwer, alcoholvrij, preventieakkoord, statiegeld, speciaalbier | 1 |
bonifatius754.nl | Maerte Saison is speciaalbier van hoge gisting met veel historie. Dokkum heeft een rijke brouwerijgeschiedenis: het ‘Maertebier’ dat ooit in... | hoog gisting, gisting historie | bonifatius, dokkum, stadsbrouwerij, bierproeverij, biergilde | 1 |
drinkhut.nl | Arabier is een blond bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 8%. Het wordt gemaakt via d | hoog gisting, gisting alcoholpercentage | brouwerij, alcoholvrij, brouwer, whisky, staat | 1 |
brouwerij-mirakel.nl | Een smaakvol, licht hoppig bier van hoge gisting met een ietwat eigenwijs karakter. | hoog gisting, gisting ietwat | mirakel, brouwerij, amersfoortse, mariabeeld, speciaalbier | 1 |
grillbardemazzel.nl | Een bier van lage gisting. Het heeft een frisse en zoete smaak. Ideaal voor de zomer. | laag gisting, gisting fris | sambal, shoarma, mazzel, schotel, pitabrood | 1 |
heinpost.nl | Technieken van de wijnmaker: De wijnmaker kan verschillende technieken gebruiken om de aroma's van de wijn te versterken of te verminderen. Bijvoorbeeld, de wijnmaker kan ervoor kiezen om de druiven te oogsten op verschillende… | rijpheidniveaus gisting, gisting wijn | druivenras, druif, smaakprofiel, hein, druivensoort | 1 |
wijnkristal.nl | Wijn is heerlijk en wijn is fijn, maar wijn verstoort ook de hand-oogcoördinatie nogal. En na het vijfde wijntje op een bijzonder gezellig middagje met vrienden kan je zomaar pech hebben: je verliest de grip op het gladde wijnglas en… | | zweden, vloerkleed, sommelier, vinoloog, wijngaard | 0 |
kosteraxel.nl | Showroom Koster Home Decoratie alles voor in en rondom het huis, van schroef tot meubelen, voor al uw Zeeuwse Producten, voor uw Kinderspeelgoed vooral houten speelgoed, Puzzels van Vermeer,Rembrandt puzzels allemaal bij Showroom Koster… | vat gisting, gisting fles | zeeuws, koster, axel, puzzel, eef | 0 |
drankenhandelmaasenwaal.nl | Drankenhandel Maas en Waal is al meer dan 30 jaar een begrip als totaalleverancier in het land van Maas en Waal en omgeving. Wij hebben een Drankenhandel, Bier- en Wijnimport en een totaalpakket van Gedistilleerd en Frisdranken. | | drankenhandel, waal, totaalleverancier, distilleren, klassieker | 0 |
steflers.nl | …4 speciaal bieren, Blond, Dubbel, Tripel en Unfiltered. Binnenkort kunt u bij ons ook Wit bier en een Bock bier verwachten. Wij zijn bezig met de brouwerij om begin volgend jaar met onze eigen wit bier en bock bier op de markt te komen | laag gisting, gisting helder | tap, pilsener, fust, romig, schuimkraag | 0 |
maximusbrouwerij.nl | Wij zijn Maximus Brouwerij. We geloven in de verbindende energie van ‘samen’. Iedereen is uniek, en dat vieren wij samen! Daarom maken we met gebundelde kracht onze bieren, met lokale ondernemers en met onze buurt! | hoog gisting, gisting fruitig | brouwerij, proeflokaal, bierpakketten, merchandise, zaalverhuur | 0 |
hoptimaal.nl | Alle categorieën… Bieren… Biersoorten… Landen… Pakketten… Soda… Snacks… Bekijk… | | stout, ipa, untappd, trappist, biersoort | 0 |
grandcafebroerenzus.nl | Grand Café Broer & Zus. Warm, huiselijk en gemoedelijk met Brabantse gezelligheid. Bekijk onze lunch- & dinerkaart en reserveer direct! | hoog gisting, gisting amberkleurig | overloon, brabants, gemoedelijk, dinerkaart, amberkleurig | 0 |
whiskysocietywaterland.nl | Inloopavond Spijkerman… Contact… JUBILEUM WSW… | | whisky, waterland, spijkerman, inloopavond, purmerend | 0 |
wijnbouwersderlagelanden.nl | …kenniscentrum komen wetenswaardigheden en ervaring samen. Je kunt er werkelijk alles lezen over de aanplant van je eerste druivenstok tot en met het proeven van je zelfgemaakte wijn. En als lid heb je zelfs toegang tot al onze documenten. | alcoholische gisting, malolactische gisting | inleiding, cabernet, blanc, snoeien, wijngaard | 0 |
debrouwploeg.nl | Tot 1921 bestierde de familie Barten aan de Dorpsstraat in Beugen bierbrouwerij De Lelie. Nu bijna 100 jaar later is deze ambacht door De Brouwploeg nieuw leven ingeblazen. Nadat de vier bierliefhebbers Aaron, André, Kay en Theo een… | gisting bovengistend | blond, tripel, kaatje, jo, juffer | 0 |
cidercider.nl | Cider is wereldwijd de snelst groeiende drankencategorie en ook in Nederland groeit het gestaag. Wij helpen graag met het vinden van de perfecte fles cider, poiré of Calvados voor in de winkel, het restaurant, bar of cafe. CiderCider… | | cider, proeverij, appel, sidra, distilleren | 0 |
dekeldervandeconingh.nl | …wijn (7)… Wijnpakketten (4)… mooi op dronk (4)… nu drinken, wordt nog… | | vat, kazen, eiken, kelder, eikenhouten | 0 |
inhetglas.nl | In het glas is een wijnblog voor wijnliefhebbers. Ik deel hier al mijn ervaringen en tips met jou over alles wat maar met wijn te maken heeft. | In het glas | oogsten gisting, gisting jong | wijnblog, wijnliefhebber, spijs, wijnhuis, wijnreizen | 0 |
restauranthetpakhuis-haarlem.nl | Witte wijn, Rueda, Palacio de Bornos, Spanje. Aroma's van rijp tropisch fruit, kruiden en een vleugje vanille. De smaak is breed en zit vol sappig, gul fruit. De afdronk is intens, waarbij het hout mooi is versmolten met de frisse… | | pakhuis, aroma, afdronk, rijp, blond | 0 |
slijterijexpresszwolle.nl | Online drank bestellen bij Slijterij express Zwolle. Gemakkelijk online betalen, razendsnel thuisbezorgd. Bestel rechtstreeks bij ons! | laag gisting, gisting bier | slijterij, express, champagne, afdronk, vodka | 0 |
hazmatcat.nl | Deze website kent secties Rotting, Ademhaling, Broei en Fermentatie. Elke sectie bevat een overzicht van de meest recente ongevallen. Het doel hiervan is mensen bewuster te maken van het gevaar. Zo is binnen de agrarische branche breed… | alcoholische gisting, overig gisting | rotting, mest, broei, fermentatie, ongeval | 0 |